Friday, January 14, 2011

Oh, abg Zuckerberg!



Abg FB kte ni funny la, suke wat lawak. Pndai abg fb kte ni menyakat. To all yg fear(fear ke?) pasal fb kne shutdown, fear no longer! Sbb ni adalah salah satu sketsa2 terpilih utk memasuki pertandingan Raja Lawak Astro Musim ke-5, tapi kecundang di tengah jalan, dan akhirnya hanya mampu diletakkan under kategori kabar angin.  


Dengan bantuan several2 blogs yg membantu spread kabar angin ni, maka ia menjadi begitu cepat seperti virus H1N1 hingga mmbuat kebanyakan FB die-hard fans, hidup dlm penuh kerisauan. But fear no more, abg zuckerberg kte ni da wat denial yg there wont be any shutdown. Confirm! 


Yesh! boley kembali berkebun lepas ni!


So to all the die-hard fans, boley korang tido dgn lebey lena lepas ni. Bgn pagi bukak fb story pasal bekfast mkn ape, nk pakai baju ape rini. Tgh hari update status, ape aktiviti utk ari ni. Mlm update lagi status utk mmberitahu satu dunia yg anda hendak tidur. Smoga hidup anda lebey riang ria cuti skolah slpas ini.


Just after this, kalu ade another rumors abt anything, please think about it before u go all kecoh2 kebabom.Mamat ni kaya becoz of fb kot, so xkan die nak senang2 shutdown die nye sumber rezeki? Die become filthy rich becoz of fb. So xkn senang2 die nak tutup je kan? Oh! FB da denied in Daily Mail UK and kalu masih belum rase yakin, cube tgk Facebook on Twitter, xpon klik kat gmbar below pon da cukup.



"We didn't get the memo about shutting down, so we'll keep working away. We aren't going anywhere; we're just getting started.."


So chill, ok? Stop worrying, jgn kecoh kebabom da...happy continue Facebooking!=)

No comments:

Post a Comment

Anything to say? Do share but any provocative/flaming comment from keyboard warriors will not be entertained.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...