Friday, February 11, 2011

Poster movie melayu yg sgt cool

Aku xtaw nk watpe, masih di ofis. Nak balik skang pon tren pack mcm brand Marina Tuna Sardine, so aku decided nk stayback and stdy la ape yg patut. Nk stdy time2 ni pon, seperti kata org tua2, xbaik stdy time ptg2 ni gini. So, aku pon berblogging la wat mase ni. Last entri was about our cter Melayu yg obses ngan prkataan 'cinta'. Ape kata kte tgk plak poster movie2 cter melayu yg aku rase sgt cool and creative.

Magika

Hikayat Merong Mahawangsa


Sepet

Papadom

Buai Laju-Laju

The Red Kebaya

Last but not at least,

Antu Kak Limah Balik Rumah


Cantik kan? Aku pernah try wat photo-manipulation, so aku taw betapa rumit and detail nye teknik tu. Which is why aku rase these posters are cantik and creatively thought. Glad to know that we still have people yg think outside the box. Bravo!

No comments:

Post a Comment

Anything to say? Do share but any provocative/flaming comment from keyboard warriors will not be entertained.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...