Thursday, February 24, 2011

Several facts that you want to know abt Shahz Jaszle

Here are several things that you want to know about this Malaysian actor yg bajet mcm Colin Farrell. Konon badboy la ni yer bang? To all his peminat kipas mati keras, sile jgn bace entri ini dan tutup la window anda.

1. The name is Shahz Jaszle. Bukan pronounced as Shahz Jazli ye, as he said, its pronounced as Shahz Jazel. Jazel in the house, yall! 

2. Not into local girls, but end up dok bercinta pon dgn sape yer...ala, ade la someone ni name Maria Farida. Don't believe me? Check out his poyo statement

3. Pernah berlakon dlm drama 'Asmara' kat TV3 sebagai seorang laki yg lembik dan dayus. Cter lain: Tari Tirana (resource from wapedia)

4. Pernah wat statement dating a Ukrainian girl because xnak bercinta dgn local girls nye pasal.

5.From my eyes, aku tgk dia ni mcm..aku quote statement dad aku sket, 'mcm test market'. Nk tgk how hot and irrestible he is. Why? Dlm dok bercinta tu, mcm nk test si Maria Farida ni, nk tgk how jeles and desperate she is for him. Ade je la kua cter melibatkan ciuman2 dgn several pmpuan laen.

6.Jenis yg ckp agak xsrupa bikin gak la. Mula2 ckp xnak itu ini, then end up mende yg die xnak tu la yg dok wat.

7. Real reason aku wat entri ni NOT because cintaku ditolak (poyo bak statement), tapi agak fed up la dgn crita2 nye yg cube nk boost himself as one of the hottest actor in Msia and also nk dptkan title badboy Msia? Puh-lease la bang, lom smpai level lg. Nk blajo jadi badboy, sile berguru dgn ex-badboy/playboy, Nicholas Tse. Gosip is gosip but org laen artis gak, xde havoc cm ko pon bang oi.

8.Agak terseksa jiwa mencari info2 pasal cik abg kte ni semata2 nk wat entri ni. Tapi disbbkan prasaan fed up, ia mengatasi segala nye.

No comments:

Post a Comment

Anything to say? Do share but any provocative/flaming comment from keyboard warriors will not be entertained.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...