Thursday, February 10, 2011

Wedding cakes yg terhangat di pasaran

Skang aku da kurang da nak update entri on daily basis. Kalu ikutkan mmg bnyak nk menulis, tapi ade komitmen baru and balik2 dr keje, sumpah pancit. But, it was worth it la. Dats why aku xkisah sgt dgn distance ke tmpt keje yg agak jauh.

 So anyway kan, memandangkan skang bnyak kawan2 aku nk kawen/tunang, so apa kata kte wat satu entri pasal ni, sementara musim org nk kawen tgh hangat. Belum terlmbat, aku wish tahniah tu kawan2 aku yg sedang menuju ke arah gerbang perkahwinan. Jgn lupa jemput weyh! Check out the weirdest wedding cake ever.

Anyone order chinese food?

Sanggup ke nak makan?

Cake resembles diri sndri, xbleh blah!

 
Rupa nye Carls Jr. pon wat bisnes cake


No comments:

Post a Comment

Anything to say? Do share but any provocative/flaming comment from keyboard warriors will not be entertained.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...