Wednesday, June 15, 2011

Wednesday Thoughts

Keje yg diberi sudah setel, hanya tinggal menunggu mase utk aku balik keje tgk KL Gangster mlm ni. Nk taw gak ape 'rahsia' yg telah dibongkarkan smpai Pekida WP nk saman Shamsul Yusuf. Anyway, smbil menunggu tu aku ade gak blogwalking tgk org laen nye blog and kebanyakan blogger suka advertise earning from Nuffnang di blog masing2.


Good for you guys, ade yg earn cecah ribuan ringgit from the blog aje, tahniah! Sape nk bagi bulat2 duit cmtu especially dari sumber yg free. Maksud aku, free je kan nk wat blog nih? 1.8 juta ringgit pon xsampai. Hahaha. Ade yg gtaw aku bile follower cecak 1k, bru ley merasa earning from blog (kesahihan info diragui), tapi bagi aku, blogging are just for fun and info sharing. 


Ade gak org tnya aku nape follower aku sikit berbanding blog laen. My answer? Easy, i'm writing for what i feel i wanna write, so for the one yg suke cara penulisan aku, they are free to follow my blog. Xde sebarang elemen paksaan. Xde plak rase nk mengumpul follower banyak2 seperti hobi mengumpul setem zaman skolah rendah dulu. Da cecah 4-5 buku kot aku kumpul, punya la rajen mase kecik2 dulu. Hehehe.


Anyway, i will keep writing regardless how many traffic or follower i got sbb i know that there are a lot of silent readers out there yg prefer just reading the blog rather than following it, and hope all the infos that i've shared with u, ade contribute some goodness to ur life. Hope la..hehehe.


PS: Nothing much going on, not so much drama happening around so blog progess pon quite slow skang. Hehe..Tunggu saje KL Gangster review after this from yours truly~

No comments:

Post a Comment

Anything to say? Do share but any provocative/flaming comment from keyboard warriors will not be entertained.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...