Friday, July 29, 2011

From my eyes: Hot Ladies

Friendly reminder: I'm not a lesbo hokayh? Aku just suke tgk these woman, bagi aku diorg ni kategori hot. Hahaha. Pasni aku tnjuk kategori laki hot plak ek? kasi fair. Bear in mind, this ranking xmmbawa maksud apa2

1. Emma Stone
Blonde atau pon red haired, aku suke tgk die. Nk kata sweet, xde sgt tapi ntah lah. Maybe her confidence and humor yg mmbuatkan her face glowing. First time aku spot die, in House Bunny. Try tgk Easy A. Mubi yg sengal and cool. 

2. Mila Kunis
Mase series That 70's Show, die xde la hot sgt pon. Biase je. But 2011 ni mmg tahun bagi Mila. Laku semcm je. Maybe she has found an awesome publicist ar kot.

3. Megan Fox
Walupon da tawen, her body is smoking hot. From luaran, bagi aku her eyes, lips, her hair everything is perfect. I know everything is plastic sbb xkan ade yg natural beauty in Hollywood, sume cocok itu botox juga ada. Tapi xkire, die tetap hot bg mata aku. Hahaha.

4. Fazura
Our malaysian actress pon tak kurang hebat die. Fazura xpakai mekap tebal 10 inci pon muke die tetap cantik. Nmpk sweet2 aje compared aktres yg mekap tebal nk mampus tapi bile without make up, jerawat terpampang jelas di muka.

5. Nabila Huda
Bagi aku, she's hot because of her confidence and attitude yg sempoi. Lantak la ape org nk kata. She looks selesa being herself. And bagi aku mende tu is the most hottest and awesome thing everyone should have. 


6. Juliana Aziz
She has proven to the public that xbermakna kalu xkurus mcm tiang lampu itu lawa dan hot. As we all know, badan die curvy and ade figure. But still, die xnampak sakit and xde plak nmpk ugly. Sihat and beautiful as usual.

No comments:

Post a Comment

Anything to say? Do share but any provocative/flaming comment from keyboard warriors will not be entertained.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...