Wednesday, November 9, 2011

Bile animation babe turned into real-life babe..

Although aku ni sorang pmpuan, tapi habba habba...

Bile puteri2 Disney transform menjadi real life people, what a bunch of hotties! Yes, aku sorang pmpuan yg suke tgk kecantikan pmpuan laen. It's sound weird but that's me. Tapi aku xley tgk lame2, kang di salah anggap my preference plak, kih kih kih. I'm straight hokayhh?

Psst..check out Cinderella. Hot kot. Aku igt Belle hot lagi sbb dlm animation Belle nmpk cantik dgn her big brown eyes tu.
Jasmine - Aladdin

Ariel - The Little Mermaid

Mulan (left) & Belle - Beauty & The Beast (right)

Sleeping beauty..gulp! O_O

Pocahontas

Errr..sape ntah ni? Anybody can tell me?

Esmeralda - Hunchback of Notre Dame

Snow white

Hot bukan? Bile the animation character turned into real life, they ley jadi dambaan para2 perverts di luar sana. Da2, cukup la entri aku pada arini. Mo balik da. Pojek da abeh la katakan, keje pon xde sgt. Tu yg aku rajen wat entri ni, kih kih kih.

8 comments:

  1. snow white xde...cinderella xcanteekk..

    ReplyDelete
  2. Alaaa..xsantek ke?santekk arr.xpe,taste laen2 tu.nanti try cr snow white

    ReplyDelete
  3. the one in red dress rasa-rasa is from hercules anime. apa nama tah tak ingat.

    and the cinderella is actually briar rose, sayang~ from sleeping beauty.

    ReplyDelete
  4. eh yeke?hahaha..noob nye sayeeee.tengkiu for the correction.

    ReplyDelete
  5. xdela cntk sgt cinderella(sleeping beauty) tuh...
    mcm muke dutch pn ade... honestly aku prefer yg lain2 selain yg tu...

    ReplyDelete
  6. alaaaa..ke aku srg je yg rase blonde itu hot, walupun generally blonde slalu dikaitkan ngan kualiti iq yg xbape nk tinggi

    ReplyDelete
  7. http://9gag.com/gag/1104271

    miao~ grrr~

    ReplyDelete
  8. this one yg paling mind blowing for her sexiness is jessica rabbit..look at those...gulp!O_O

    ReplyDelete

Anything to say? Do share but any provocative/flaming comment from keyboard warriors will not be entertained.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...