Thursday, December 15, 2011

Feature iPhone5 Yang Akan Membuatkan iPhone4s Buyer Menangis Kekesalan

By far, this is the best feature ever put in a smartphone (provided the feature is true). As you all know,  Iphone 5th Generation belum diumumkan di Apple Worldwide Developers Conference (WWDC), jadi kalu tanya penjual kat kedai Apple yang sah pon, diorg lom ley kasi apa2 komen.

Tapi, seperti biasa, trend dakwaan konon nya ade video dan gambar of unpacking box of the new Iphone bnyak muncul di internet. So ape yg berbeza this edition compared to others?

Meet Iphone 5 yg claimed to be thinner than IP4 and has the hologram effect. Yes people, the concept feature for the next Iphone 5 is they have the hologram effect. Mcm korang tgk dlm cter Star Trek tu. Sama ada akn direalisasikan atau x, ataupun sekadar provokasi terhadap pesaing lain terutamanya Samsung, aku tak tau. As you all know Apple & Samsung sememang nye rival competitor.


Anyway, jom enjoy dulu the cool feature (wajib tgk video in order to experiece the awesome feature). Kalu btol dis feature akn dimasukkan dlm IP5, maka menangislah dalam penyesalan oleh pembeli IP4S. Agak rugi la kalu korang beli IP4S since xbanyak beze pon compare IP4. Beze ade tapi sikit sgt. Walupun aku supporter Apple, but aku recommend yg da ade IP4, jgn convert to IP4S. Bagi yg baru nak consider IP4S, based on similar price range, sila angkat Samsung Galaxy S2.

Newsflash: Sama ada feature or app, we still  didnt know. Terlalu banyak dakwaan palsu pasal generasi Iphone sejak Iphone yg pertama di keluarkan. So as usual, tunggu saja announcement dari WWDC. Hanya announcement tu je yg dpt mengesahkan segala2 nya.

2 comments:

  1. a huge leap in technology?
    xkan kot... tgk trend apple, naiktaraf setiap model ade margin die... even samsung pon...
    aku yakin xkan jd la utk iPhone5...eventho aku tau tech holografik display ni da lame exist tp still doubt dgn mass production capability...
    (kecuali kalau Apple beli SixthSense)

    ReplyDelete
  2. dats why aku ckp, the real reason behind these still unknown. it could be provakasi to rival competitor, atau pon mmberi harapan supaya apple supporter tak lari setelah kematian leader diorg.tunggu WWDC saja untuk official verification

    ReplyDelete

Anything to say? Do share but any provocative/flaming comment from keyboard warriors will not be entertained.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...